Cursus Reconnective Healing
voeteninhetgras_ILL-Line-01Een lifetime investering
We zitten als mensheid in een enorme spannende fase. Alle ontwikkelingen gaan razendsnel. Vele spreken over een evolutionaire stap. Niet alleen op materieel vlak maar ook qua bewustzijn. Ik zie de Reconnection Healing als een van de mogelijkheden die ons gegeven wordt als ondersteuning bij deze evolutionaire stap, waar we allemaal deel van zijn.

En hoe mooi is het dat deze eenvoudige en unieke vorm voor iedereen en dus ook voor jou beschikbaar is!

Het traject
1. Drie behandelingen met voor- en nagesprek. Deze zijn voorwaarde om aangesloten te worden op dit veld van Licht en informatie.
2. Een oefensessie met proefpersoon onder mijn begeleiding, zodat je met vertrouwen zelf  kunt gaan behandelen. Tevens  leer ik je hoe je jezelf kunt healen en een ander op afstand.
3. Zelfstandig (thuis) behandelen waarin je mij in het begin als klankbord kunt gebruiken.

Tarief traject
€ 375,- all-in.

Yes you can!
Ongetwijfeld kom je de gedachte tegen dat jij nou net de enige persoon bent die dit niet kan, om wat voor reden dan ook. Laat deze gedachten voor wat ze zijn en laat je er niet van weerhouden om er vol vertrouwen voor te gaan. Je kan het net als ieder ander! Door het simpelweg te doen en je eraan over te geven kom je er vanzelf achter dat het werkt.  De grootste uitdaging voor jou als behandelaar is dat je jezelf ten dienste stelt van de energie die voor deze vorm van healing beschikbaar is.
En aan mij om jou hierin het vertrouwen te geven!

Het boek

Ik kan je aanraden om het boek De Reconnection van dr. Eric Pearl te lezen. Het leest heel makkelijk. Net een spannend jongensboek maar geeft ook veel informatie zonder hoofdbrekens.
Met zijn onderzoekende geest heeft hij zijn ‘methode’ uitvoerig laten onderzoeken door wetenschappers. Zij konden allerlei veranderingen waarnemen zowel qua energie metingen in de ruimte waar de behandeling plaatsvond, als bij de cliënt. Ze kunnen niet alles wetenschappelijk verklaren, maar dat het werkt daar zijn ze het over eens!
Het lezen van het boek zal je werk als behandelaar alleen maar ten goede komen.

Het ontstaan van de Reconnection uit het boek
Dr. Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle praktijk in Los Angeles toen hij in 1995 in aanraking kwam met wat hij later Reconnective Healing noemt. Dit gebeurde via een vrouw die zei de meridianen van zijn lichaam opnieuw te verbinden met de rasterlijnen op de planeet, die ons verbinden met de sterren en planeten.” Dit is mijn werk”, zei ze.
Er begonnen vanaf dat moment de meest wonderlijke genezingen plaats te vinden in zijn praktijk wanneer hij zijn handen op enige afstand hield van de patiënt zonder dat hij hier doelbewust op uit was. Met zijn onderzoekende geest wilde hij weten wat er plaatsvond.

Al spoedig kreeg hij via zijn patiënten de kern te horen van wat er gebeurde: het opnieuw verbinden van snaren en het opnieuw verbinden van strengen.* Vijftig verschillende patiënten, die elkaar niet kenden, herhaalden dezelfde zin terwijl hij ze aan het behandelen was. Dit gegeven op zich was voor iemand die heel nuchter in het leven staat en zich nog nooit met healing energie had beziggehouden, wel heel opmerkelijk en serieus genoeg om verder te onderzoeken.

Onderweg wordt het hem duidelijk dat hij tijdens een Reconnective Healing de cliënt als het ware aansluit op een veld van Licht en informatie. In deze ‘co-creatie’ tussen behandelaar, cliënt en het veld van Licht en informatie vindt er genezing plaats.
Hij kwam er ook achter dat dit zowel op fysiek niveau gebeurde, als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zo zeiden patiënten dat ze zich meer verbonden voelden met het geheel, zich rustiger voelde of duidelijker kregen wat ze wilde in dit leven.

Wat hij ook heel sterk ervaarde, was dat hij tijdens een healing niets kon sturen. Sterker nog, hij mocht zich er op geen enkele manier tussen zetten, want dan blokkeerde hij de energie. Hij kon zich alleen maar dienstbaar opstellen zodat de energie haar weg kon vinden. 
Ook de resultaten van deze healing kon hij niet voorspellen. Zowel als behandelaar als cliënt geef je je over aan deze energie zonder dat je van te voren weet hoe dit uit zal pakken. 
Er kan dus fysiek verbetering optreden, maar het kan ook effect hebben op hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

*Dr. Eric Pearl vertaalt het opnieuw verbinden van snaren en strengen zo dat je opnieuw verbonden wordt met het veld van Licht en informatie. Dit veld ziet hij als van een hogere orde/intelligentie. Hij is er inmiddels van overtuigd, na de lange weg die hij samen met anderen artsen en wetenschappers heeft afgelegd, dat de draden en strengen ook betrekking hebben op de verandering van ons DNA.

Kortom een spannende ontdekkingsreis reis die jou ten dienste staat waarvan je de uitkomst niet kunt voorspellen of sturen!