Reconnective Healing
voeteninhetgras_ILL-Line-01Reconnective Healing is een krachtige, nieuwe vorm van energetisch behandelen op fysiek, mentaal, emotioneel en geestelijk niveau. Een eenvoudige en unieke methode, die iedereen kan leren en door kan geven! Een lifetime investering zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

Wat mij zo gepassioneerd maakt over deze methode is naast de opmerkelijke resultaten, 
de mogelijkheid dat ik dit kan doorgeven aan jou en jij weer aan een ander.
Iedereen voelt de uitdaging van de tijd waarin wij leven. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden wat een positieve impact deze behandelingen kunnen hebben.
Zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak.

Als energetisch behandelaar weet ik wat energieën kunnen bewerkstelligen. Echter de werking van het veld van Licht en informatie* waarmee zowel healer als cliënt zich tijdens een Reconnective Healing mee verbinden, ervaar ik als van een andere orde. Een prachtige toevoeging op reeds bestaande werkwijzen.
(*zie de geschiedenis van de Reconnective Healing op de volgende pagina)

Ervaringen met de Reconnective Healing
:
Tijdens de behandeling kun je allerlei zintuiglijke sensaties ervaren zoals tintelingen, warmte, kou, kleuren of beelden zien, bewegen van handen en voeten etc. Het is duidelijk dat er van alles plaatsvindt ook al weet je op dat moment, zowel als behandelaar als cliënt, nog niet wat de uitwerking zal zijn. 
Wat eigenlijk iedereen unaniem ervaart is dat de behandelingen er voor zorgen dat je minder snel emotioneel van slag bent, je meer energie hebt en je over het algemeen lekkerder in je vel zit.

Kirsten, ervaring één healing sessie op afstand

‘
Ik belde Jann voor een behandeling op afstand. Ik zat namelijk al een tijdje niet lekker in mijn vel. Voelde mij low en zwaar. Kwam niet duidelijk uit mijn woorden en had het gevoel alsof ik overal achteraan sleepte. 
Tijdens de behandeling was het net alsof Jann naast me stond. Ik voelde afwisselend een warme en een koude golf langs mijn rug gaan. Tintelingen op verschillende plekken van mijn lichaam en mijn onderarmen voelden heel erg zwaar. Ik lag met mijn ogen dicht en zag een soort van lichtflitsen.
Even daarna wandelde ik buiten met mijn zoontje. Ik voelde me een totaal anders mens. Licht, blij.
Ik had er weer zin in, voelde me weer helder in mijn hoofd en kon weer goed uit mijn woorden komen. En dat is zo gebleven.’

Ineke, één sessie bij Jann

‘Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar ik hoopte wel dat er iets met mijn voeten zou gebeuren. De gevoelloosheid in mijn voeten door een teveel aan B6 was al opgelost maar ze bleven alsmaar zo akelig koud.  Tijdens de behandeling ervaarde ik van alles. Tintelingen, het zien van allerlei kleuren, zwaar gevoel in mijn handen. En niet te geloven maar ik heb sindsdien eindelijk warme voeten…’

Alison, ervaring als cursist

‘
Jann is een fijn mens waar ik me snel vertrouwd bij voel. De Reconnecting sessies bij Jann vond ik fijn. Ze legde alles goed uit en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. Ik voelde tijdens de sessies reacties in mijn lijf. Na de sessies merkte ik dat ik meer energie had en een lang aanwezige pijn in mijn hand weg was. Ook maak ik me veel minder druk om dingen, ben ik minder piekerig. Ik geef nu sessies zelf aan mijn man.
Een cursus Reconnection zou ik zeker aanraden.

Natasha, ervaring als cursist

‘Ik vond Jann goed voorbereid en wat mij het allermeest aanspreekt is haar no nonsense taal.
Heerlijk met beide voeten op de grond reconnecten
en stilstaan bij dat wat is.
Toen ik aan het eind van de cursus voor het eerst zelf een behandeling gaf was ik diep onder de indruk. Wauw het werkt!
Zonder oordeel, zonder verwachting eraan beginnen, met vol ontzag er verwonderd door worden.
Sinds de behandelingen ben ik veel minder snel aangebrand, voel me rustiger en kan ik makkelijker mijn focus behouden.’

Tarieven
Healing sessie
€ 75,-  incl. voor-, nagesprek, en coaching.

Healing sessie op afstand

€ 75,- incl. voor-, nagesprek en coaching.
€ 55,- excl.  voor-, nagesprek en coaching.

Studenten en mensen met een WW en AOW uitkering krijgen 25% korting.

voeteninhetgras_ILL-Line-01